SHOP KUNST ONLINE

HAR DU STADIG TOMME VÆGGE?

- Så klik på udvalget nedenfor, lad fantasien få frit løb og find det særlige værk som rammer netop dig.

Flotte malerier af dansk billedkunstner Christina Julsgaard

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her handler du direkte med Christina Julsgaard.

HAR DU STADIG TOMME VÆGGE?

Flotte messingskulpturer - skulpturer i messing

- Så klik ind på alle værkerne nedenfor og se de abstrakte, farverige malerier, skulpturer, kunstvaser og kunstplakater til salg.

Lad fantasien få frit løb og find det særlige værk som rammer netop dig.

Vælg hvad du har lyst til at kigge nærmere på nedenfor!

Små flotte originale malerier på lærred Malerier i flotte smalle trærammer Flotte kunstplakater. Plakater med kunst
Mellemstore flotte originale malerier på lærred Flotte kunstneriske dekorerede keramikvaser. Flotte vaser Flot kunstbog af Christina Julsgaard. Bog om kunst
Store flotte originale malerier på lærred af Christina Julgaard Flotte messingskulpturer - skulpturer i messing Accessories med kunst. Iphone covers med kunst
  • 14 DAGES FULD RETURRET
  • SIKKER LEVERING
  • FLERE BETALINGSFORMER

Når du handler i webshoppen har du 14 dages fuld returret.

Dette giver dig mulighed for at se maleriet live og hænge det på din væg, før du endelig beslutter dig.

Levering i Danmark

GRATIS FRAGT - Små, malerier i rammer, plakater og accessories bliver leveret gratis via PostDanmark. Malerierne sendes i sikker emballage.

Mellem- og store malerier leveres med privat fragtmand fra dør til dør mod et fragtgebyr på 800 kr i Danmark.

Når du køber en vare i webshoppen betaler du via Paypal, som er et sikkert og nemt betalingssystem. 

Hvis du hellere vil betale via Mobilepay på 51640048 eller via en bankoverførsel på Danske Bank 3409 0010936861 er dette også muligt, så sender du bare en mail til cj@cjulsgaard.dk med navnet på den/de varer du ønsker, samt dit navn, telefonnr. og adresse. Husk også at skrive dit navn på betalingen. 

T.: 51640048 // M.: cj@cjulsgaard.dk

MALERIER

CHRISTINA JULSGAARD OG MALERIET

Christina Julsgaard danish artist

Malerier er én af de første ting, man tænker på, når man hører ordet ”kunst”. Malerier har været beundret gennem hele menneskehedens historie, fordi det inddrager os i en visuelt fortalt historie, der appellerer til både sanser og følelser. Hvert eneste maleri afspejler kunstnerens sindstilstand – især når vi taler om abstrakt kunst.

Maleriets kunst har formet vores samfund gennem generationer, og jo mere bevidste vi bliver, desto mere værdsætter vi den indflydelse, den har på vores sind og velbefindende. Christina Julsgaard sigter efter at bidrage positivt til vores samfund via sine malerier, hvilket gør dem til en unik oplevelse.

Malerier har været vidt omdiskuterede siden det gamle Grækenland – af bl.a. Platon og Aristoteles - men uanset stilart, komposition og kontrast, så er malerier blevet en del af vores kulturarv. Malerier afspejler samfundets udvikling og tendenser og er med til at etablere identiteter, der bliver udviklet inde i vores samfund. Derfor er malerier altid unikke, men hvis du søger efter malerier, der virkelig skiller sig ud fra mængden, er Christina Julsgaards udvalg det helt rigtige.

Christina Julsgaards malerier er en intuitiv refleksion af hendes tanker, følelser og oplevelser. Denne intuitive måde at arbejde med malerierne på udtrykker sig som abstrakt kunst, der bliver dannet af livlige farver og kontraster. Malerier er ofte en refleksion af samfundet på det givne tidspunkt, de bliver lavet. 

Takket være Christina Julsgaards baggrund som modedesigner har hun en helt unik og fantastisk tilgang til kunsten.

Hendes grafiske forståelse udtrykker sig i en farveforståelse, der skaber aktuel kunst med en unik sans for stil og trends.

Derfor er hendes malerier abstrakte og aktuelle og passer perfekt ind i det moderne hjem. Hendes malerier vil komplementere dine omgivelser på en helt fantastisk måde, mens den abstrakte udtryksform lader dig fordybe dig i de tanker og følelser, som malerierne fremkalder.

Det er bl.a. pga. hendes aktuelle og intuitive forståelse, at hun er udstillet bl.a. i Shanghai, Kina, og bliver fremhævet i forbindelse med trends i magasiner og modtager ros fra pressen. Malerierne skaber harmoni, men lader det være op til den enkelte at forbinde det med en historie, baseret på den enkeltes minder og følelser, frem for at diktere, hvilken retning følelser og tanker skal tage.

Christina Julsgaards malerier er ikke kun en intuitiv kommunikation for hendes egne følelser, oplevelser og tanker, men også beskuerens. Hendes malerier giver omgivelserne en stemning og atmosfære, der afspejler sarte, men veldefinerede detaljer, og som samtidig er livgivende.

Malerierne opbygger atmosfæren og giver dig mulighed for at give dine tanker og følelser frit løb til at udfolde sig.

Pga. hendes intuitive tilgang til kunsten får hendes malerier også deres eget liv og identitet. Det bliver en følelsesmæssig kommunikationsform, der bliver oversat gennem lærredet.

Inspirationen i konstant udvikling, og du finder ikke to af hendes malerier, som har den samme afspejling af kunstneren og beskueren. Derfor er Christina Julsgaard's malerier en fantastisk berigelse af dine omgivelser.