PLAKATER MED KUNSTMOTIVER

Her kan du købe Christina Julsgaards flotte kunstplakater uden ramme i begrænset oplag og gratis levering.

LIMITED EDITION KUNSTPLAKATER

KUNSTPLAKATER

SMUKKE FARVER - Hvis dit hjem trænger til lidt farve eller nyt liv, er et godt kunstprint en god, nem og budgetvenlig måde at indrette på. Den danske kunstner Christina Julsgaard har skabt en lang række print, der med et både abstrakt og lettilgængeligt univers inviterer indenfor og give et helt nyt udtryk i din indretning.”

-Berlingske

 
 • BEGRÆNSET OPLAG
 • GRATIS LEVERING
 • 14 DAGES RETURRET

KUNSTPLAKATER I AFDÆMPEDE FARVER

KUNSTPLAKATER MED ANSIGTER

SMÅ KUNSTPLAKATER A2 (42X59,4 cm)

Kunstplakaterne sælges uden ramme, i et begrænset oplag.

MEN HVAD MED INDRAMNINGEN?

Christina Julsgaard kan anbefale Bolias lækre træ- og aluminiumsrammer til plakater i størrelsen 50x70!

Se dem her

 

- TIPS TIL HVORDAN OG HVOR PLAKATERNE KAN BLIVE RAMMET IND

 • Plakaterne bliver leveret uden ramme.
   
 • Alle plakaterne i målene 50x70 og 50x50 cm har en 2,5 cm hvid bord/kant/ramme omkring motivet, som på afstand kan ligne et passepartout. Derfor vil plakaterne fremstå som på indretningsbilledet ovenfor, når de indrammes i en klassisk sort, smal træramme, i samme mål som plakaten.
   
 • Plakaterne er særligt flotte i smalle sorte - eller egetræsrammer i god kvalitet.
   
 • Hvis du køber en større ramme og får lavet passepartout omkring plakaten, kan du "trylle" den større end den egentlig er. Her er det vigtigt at vide at selve motivet på plakaten er 45x65 cm og 45x45 cm, hvis man ser bort fra den hvide kant omkring motivet.
   
 • Du kan købe lækre kvalitetsrammer flere steder både online og hos din lokale rammeforhandler i standard størrelserne A2, 50x50 cm og 70x50 cm (som passer til plakaterne ovenfor) eller du kan få lavet en ramme efter dit eget ønske.

PROFESSIONELLE GLARMESTRE/RAMMEFORHANDLERE

Herunder finder du et udvalg af steder, hvor du kan få indrammet dine kunstplakater hos en professionel glarmester/rammeforhandler.

 
Klik på Sjælland, Fyn eller Jylland og find en glarmester, som kan indramme dine kunstplakater, nær dig!

Herunder finder du et udvalg af steder, hvor du kan få indrammet dine kunstplakater hos en professionel glarmester/rammeforhandler.

 
Klik på Sjælland, Fyn eller Jylland og find en glarmester, som kan indramme dine kunstplakater, nær dig!

Da plakaterne forhandles online i både ind- og udland henvises der også til Ikeas lidt billigere alternativ til rammer, som er tilgængelige for de fleste. 

 

LIMITED EDITION

Lyse farver, kunstplakater, limited edition, styling, indretning, Christina Julsgaard

CHRISTINA JULSGAARD OG KUNSTPLAKATEN

Christina Julsgaard har med sine moderne farverige kunstplakater skabt et univers af fængende lethed i en tilgængelig og lækker udgave. 

Christina Julsgaard har med sin lette moderne kunstplakater og naturlige tilgang skabt et æstetisk univers, hvor alle kan være med, selv dem der ikke har al verdens penge på kontoen.

Med sine limited edition kunstplakater har Christina Julsgaard ramt plet: perfekt til det moderne, lyse og nordiske hjem, hvor man i sine møbler har en ren og minimalistisk stil.

Her kan Christina Julsgaards kunstplakater give lidt ekstra liv i form af smukke iøjefaldende farver i en række flotte kunstprint, der på afdæmpet vis lige kan give det ekstra pift i indretningen. 

Kunstplakater er en lettilgængelig og budgetvenlig måde at få et nyt og lækkert udtryk i din indretning uden at gå ned på kvalitet. 

Kunstplakaterne inviterer dig ind i Christina Julsgaards egen personlige og ekspressionistiske verden af indre oplevelser, mens dens abstrakte natur samtidig giver beskueren plads til at skabe dens egen fortolkning og knytning til det individuelle værk.

Dermed bliver hver farverige kunstplakat til sit eget og oplevet anderledes alt efter hvem der er den aktuelle observatør.

De limited edition kunstplakater afspejler Christinas Julsgaards frigivelse af tanker og følelser i form af en dekorativ og minimalistisk smuk kunstform. 

 • 14 DAGES FULD RETURRET
 • GRATIS LEVERING
 • FLERE BETALINGSFORMER

Når du handler i webshoppen har du 14 dages fuld returret.

Dette giver dig mulighed for at se maleriet live og hænge det på din væg, før du endelig beslutter dig.

Accessories tages gerne retur ved ubrundt emballage.

Levering i Danmark

GRATIS FRAGT - Små, malerier i rammer, plakater og accessories bliver leveret gratis via PostDanmark. Malerierne sendes i sikker emballage.

Mellem- og store malerier leveres med privat fragtmand fra dør til dør mod et fragtgebyr på 800 kr i Danmark.

Når du køber en vare i webshoppen betaler du via Paypal, som er et sikkert og nemt betalingssystem. 

Hvis du hellere vil betale via Mobilepay på 51640048 eller via en bankoverførsel på Danske Bank 3409 0010936861 er dette også muligt, så sender du bare en mail til cj@cjulsgaard.dk med navnet på den/de varer du ønsker, samt dit navn, telefonnr. og adresse. Husk også at skrive dit navn på betalingen. 

T.: 51640048 // M.: cj@cjulsgaard.dk